Lulić, Hajrović i Cocalić se upisali u strijelce

Prijateljske utakmice

Lulić, Hajrović i Cocalić se upisali u strijelce

Danas je odigran veliki broj prijateljskih utakmica širom Evrope, a naši reprezentativci su bili veoma raspoloženi. Uz Emira Spahića, u strijelce su se danas upisali Senad Lulić, Izet Hajrović i Edin Cocalić.

Senad Lulić je sa svojim Lazijem slavio protiv ekipe Top 11 rezultatom 9:1, a u strijelce se upisao u 82. minuti. Osim Lulića, za Nebeskoplave su pogađali Morrison u 43. i 57. minuti, Đorđević u 54., Felipe Anderson u 65. i 72., Klose u 73., Hoedt u 78., Vedana u 88. te Basta u 91. minuti.

Kombinovani tim Werdera je rezultatom 4:0 savladao nižerazredni Tirol Auswahl, a Izet Hajrović upisao je gol i asistenciju. Naš reprezentativac je u 32. postigao treći gol Werdera na utakmici, da bi krajem prvog poluvremena asistirao Florianu Grillitschu, koji je postavio konačan rezultat susreta.

Uspješan je bio i Edin Cocalić, koji je sa svojim Mechelenom savladao Seraing rezultatom 3:2. Bh. reprezentativac se također upisao u strijelce, a učinio je to u 30. minuti utakmice. Cocalić je na terenu proveo 61. minutu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.