Lulić: Nadam se da će neko sutra postati ikona

Lazio protiv Atalante u finalu

Lulić: Nadam se da će neko sutra postati ikona

E. Škorić

Lazio će sutra navečer na Olimpiku igrati finale Kupa Italije protiv Atalante.

Senad Lulić, bivši bh. reprezentativac, donio je posljednji trofej nebesko-plavima, a sada bi možda upravo on mogao ponovo postati junak Rimljana.

Međutim, Lulić je svjestan da će Atalanta biti težak rival, s obzirom da je tim iz Bergama i prije devet dana savladao Lazio na Olimpicu s 3:1 u Seriji A.

"Bit će ovo drugačija utakmica. Morat ćemo da trčimo kao Atalanta, ali i mentalitet je neophodan, a i fizička sprema. Slavit će onaj ko bude mao više želje za pobjedom. Spremni smo, imali smo i sada dobar meč protiv Cagliarija, mada nije bilo savršeno", kazao je Lulić, pa je dodao:

"Da biste dobili Atalantu, potrebno je puno više. Mi smo se dobro spremili i želimo da opet slavimo i osvojimo Kup".

Lulić se nada da će neko opet postati ikona...

"Nadam se da će neko sutra postati ikona. Da biste pobijedili, neko mora i da zabije gol i bude junak. Ali najvažnije je da pobijedimo", poručio je.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi