Kamera uhvatila razgovor Lulića i Handanovića: Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor!

Bivši bh. fudbaler pred meč sa Interom

Kamera uhvatila razgovor Lulića i Handanovića: Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor!

M. Šljivak

Senad Lulić odavno više nije reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Fudbaler Lazija je odlučio da se oprosti od nacionalog grba, a pred večerašnju utakmicu protiv Intera Lulić je imao zanimljiv razgovor sa nekadašnjim reprezentativcem Slovenije Samirom Handanovićem.

Razgovor je bio o reprezentaciji, a Lulić je istakao kako je "tek sada vidio šta je propustio".

"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas", rekao je Lulić.

Handanović je odgovorio...

"Kod nas nije bilo tako, kod nas je bilo ozbiljno", istakao je golman Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Poprilično interesantan razgovor...

Top Komentari

*p!p!t@*
Čista istina, nažalost...
56 0
niko nikovic
Ovo što Lulić kaže, nije tolika nepoznanica, zna se i ko od igrača prednjači u pijankama, zna se da familija i prijatelj pojedinih igrača ulaze u hotel i trening centar kad god požele, a selektori im ništa ne smiju
48 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi