Lulić: Ovo mi je najslađi poraz u karijeri
Foto: EPA

Lazio u finalu Kupa Italije

Lulić: Ovo mi je najslađi poraz u karijeri

Endin Čaušević

Fudbaleri Lazija plasirali su se u finale Kupa Italije iako su večeras u revanšu polufinala poraženi od Rome sa 3:2.

Roma je na Olimpicu u revanšu polufinala slavila sa 3:2, ali to nije bilo izabranicima Luciana Spallettija dovoljno da izbore finale jer su u prvom meču poraženi sa 2:0. Nakon utakmice bh. reprezentativac Senad Lulić izjavio je da je ovo sladak poraz za njegov tim.

"Nisam nikada imao slađi poraz u karijeri. Zaslužili smo da se plasiramo u finale Kupa Italije. Igrali smo dobro, borili se kao tim i sada zasluženo uživamo u uspjehu. Igramo jako dobru sezonu, ali još dosta je pred nama i znamo da može biti i bolje", rekao je Lulić, te dodao:

"Simone Inzaghi igra veliku ulogu u tome, ali zasluge pripadaju i nama igračima. Naš prvi cilj je ispunjen plasmanom u finale, a što je najvažnije eliminisali smo Romu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi