Sitna provokacija Lulića za navijače Rome

Objavio fotografiju na Facebooku

Sitna provokacija Lulića za navijače Rome

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i fudbaler Lazija Senad Lulić nije nastupio na sinoćnjoj utakmici protiv Rome.

Lulić je zbog žutih kartona bio suspendovan za prvi meč polufinala Kupa Italije, koji je Lazio riješio u svoju korist rezultatom 2:0.

Bila je to prva pobjeda Lazija nad najljućim gradskim rivalom nakon 2013. godine i finala Kupa Italije kada je upravo Lulić svojim golom u 71. minuti donio veliko slavlje Nebeskoplavim i upisao svoje ime u historiju rimskog kluba.

Od tada je Lulić veliki ljubimac navijača Lazija, koji su s oduševljenjem ispratili njegovu fotografiju koju je jutros objavio na svojoj Facebook stranici.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lulićeva fotografija je nastala nakon pomenute utakmice iz 2013. godine na kojoj je Lulić podigao dva prsta u čast pobjede, a ovoga puta je to simboliziralo dva gola u mreži Rome.

U upisu fotografije Lulić je poželio navijačima Lazija dobro jutro, kakvo sigurno i jeste nakon velike pobjede nad mrskim protivnikom.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi