Lulić: Ovo nam je prilika da se vratimo u TOP 4

Lazio dočekuje Veronu

Lulić: Ovo nam je prilika da se vratimo u TOP 4

E. Čaušević

Fudbaleri Lazija večeras igraju na domaćem terenu protiv Verone u okviru 25. kola italijanske Serije A.

Lazio se nalazi u rezultatskoj krizi jer je poražen u posljednje tri utakmice i ovo je prilika za izabranike Simonea Inzaghija da se vrate na pobjednički put. Pobjedom u večerašnjem meču rimski klub bi se vratio u TOP 4, odnosno mjesto koje na kraju sezone vodi u Ligu prvaka.

Pred večerašnji meč za italijanske medije govorio je bh. fudbaler Senad Lulić koji je poručio da je večeras idealan trenutak da se prekine loša serija, te da je sada sve do ekipe Lazija.

"Nadamo se pobjedi i dobroj igri večeras. Već smo bez pobjede u posljednje četiri utakmice i to je malo zabrinjavajuće. Ekipa igra dobro, ali izostaju dobri rezultati. Ovo je prilika da se osvojimo tri boda i vratimo se u TOP 4", rekao je Lulić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti