23

Komentari (23)

user1571956549
Ma Bajevic je rinaka... Pusiona nam je i sa njim hahahahaha
LjutiKrajisnik
BobPaisley
...jesu li ovo oni favoriti za osvajanje LP???...HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH...kako bi volio da nalete na Liverpool u cetvrtfinalu da im uvale 5 komada...
Mostar
Vidit cemo taj Liverpool
BobPaisley
...odbrana titule laganica,bez konkurencije su.
Syr
Ne bih ja tako bio siguran
ragnarrsonn
Barsa ce zgazit Luzerpul
RacioEmocionalan
Ovo je jedan od igraca koji ne valja nehl****ma u i oko reprezentacije. Profesionalci, cista obraza, disciplinirani ne odgovaraju sitnim carsijskim interesima i onima koji vedre i oblace u Savezu. Dok se to ne rijesi, necu biti navijac privatne prcije.
dinas
Vec placemo za Lulicem druze
ragnarrsonn
Covjek je otisao iz repke zbog neozbiljnosti nasih igraca, kojima je najbitnije da uz trenig kamp ima sto veci izbor kafana, da se malo odmore.
Mostar
Bolje sto je otiso
Mostar
Bolje sto je otiso
Mostar
Bolje sto je otiso
Mostar
Bolje sto je otiso
Mostar
Bolje sto je otiso
Mostar
Bolje sto je otiso
hangouts123
Juventus je opasniji brat Zvezde i Dinama u ligi prvaka.Ovi ispadnu u skupini,a oni prodju preguraju nesto i onda ih neko doceka vrati ih u realnost i na fabricke postavke i tako uvijek..Lulic i druzina ih razbili,a pricajo o osvajanju lige prvaka.Smjesno!
edo111
BRAVO MAJSTORE LULICU,steta samo sto de nisu vise cjenili,uglavnom lazio ponovo ocito lekciju juwentusu
PRAVIGAZIJA
PLAKAT CEMO ZA LULICEM..
Mostar
Placi Ko ti je kriv
Edin Merlin
Potpuno zasluženo !!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.