Lulić se na zanimljiv način iskupio Inzaghiju i saigračima

Nakon burne reakcije

Lulić se na zanimljiv način iskupio Inzaghiju i saigračima

Endin Čaušević

Bh. reprezentativca Senad Lulić našao se u centru pažnje nakon što je ljutito napustio teren na meču protiv Bologne.

Lulić je u Bologni uspio da upiše asistenciju, postigne gol, ali i zatrese svoju mrežu početkom drugog poluvremena. Ipak, trener Lazija, Simon Inzaghi, odlučio je u drugom dijelu da izvede Lulića iz igre što se nikako nije dopalo bh. igraču.

Kapiten rimskog kluba je ljutito napustio teren, te je razmijenio nekoliko riječi sa svojim trenerom. Nakon utakmice Inzaghi je izjavio da nije ljut na Lulića koji će shvatiti da je pogriješio što je tako reagovao na izmjenu.

Međutim, Lulić je brzo shvatio da je njegova reakcija bila pretjerana, te je odlučio na zanimljiv način da se iskupi. Naime, klub nije želio novčano da kazni bh. igrača koji je uzeo stvar u svoje ruke. Lulić se izvinio treneru i saigračima, te je u četvrtak navečer platio večeru cijelom timu u jednom rimskom restoranu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi