Immobile se samo nasmijao na interes Chelseaja
Foto: EPA

Ostaje u Laziju

Immobile se samo nasmijao na interes Chelseaja

Endin Čaušević

Italijanski napadač Ciro Immobile odlično je ušao u novu sezonu, te je trenutno prvi strijelac Serije A sa 13 golova.

Lazio igra veoma dobro u novoj sezoni na pogon Immobilea koji je svojim golovima oduševio javnost na Apeninima. U medijima se pojavila informacija da bi ovaj napadač već u januaru mogao napustiti Olimpico, a interes za njega pokazalo je nekoliko kineskih klubova, te Chelsea.

Plavci žele u januaru da dovedu napadača kako bi pojačali konkurenciju u ekipi i vjeruju da bi Immobile mogao biti zamjena za Diega Costu. Međutim, čini se da Immobile nema namjeru još uvijek napuštati Lazio s kojim je tek nedavno produžio saradnju do 2022. godine.

"Čuli smo za interes nekih klubova i bilo je kontakta s nekim od njih. Ipak, kada sam Ciri rekao da ga želi Chelsea obojica smo se dobro nasmijali. To su sada samo špekulacije i ništa više. Tek je produžio ugovor i želi se na svoj način zahvaliti Laziju na tome. Sigurno je da u januaru ostaje ovdje", rekao je njegov agent Marco Sommella.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti