Je li Lazio pretjerao s cijenom za Milinković-Savića?
Foto: EPA

Žele bogatstvo za Srbijanca

Je li Lazio pretjerao s cijenom za Milinković-Savića?

Edmir Škorić

Rimski Lazio namjerava da proda Sergeja Milinković-Savića, ali cijena je "paprena".

Mladi Milinković-Savić, za kojeg se smatra da će igrati narednog ljeta za Srbiju na SP-u u Rusiji, može da bira gdje da ide i do te situacije sam sebe je odveo fantastičnim igrama u nebesko-plavom dresu.

Za dragulja Lazija, čiji je otac iz BiH, zainteresovani su Juventus, PSG, Manchester United i gradski mu rival City. Stoga, bit će Laziju teško zadržati 22-godišnjeg veznjaka, ali je rimski klub odlučio da, u slučaju da ga proda, dobro zaradi.

Tako je, prema pisanju Tuttomercata, Lazio spreman da u njegov ugovor postavi klauzulu od 100 miliona eura i Srbijanac može da ide samo u slučaju da neko istu plati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je ove sezone u 13 nastupa dao četiri gola i smatra se budućnosti evropskog nogometa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije