Vraća se kući

Lulić: Za mene je ovo posebna utakmica

Edmir Škorić

Senad Lulić sutra igra protiv "svoje" reprezentacije na Letzigrund stadionu.

Lulić je karijeru počeo u Švicarskoj i kaže kako mu je drago što se sada vraća kući.

"Nikada nisam bio dobar prognozer, pa ne bih baš prognozirao rezultat ove utakmice. Ovdje sam igrao dvije godine, pa se lijepo vratiti kući. Za mene je nešto posebno igrati na Letzigrundu. Radujem se ovoj utakmici. Znamo kako je Švicarska dobra reprezentacija.  Znamo da nas čeka teška utakmica, ali radujemo se i dat ćemo sve od sebe da pobijedimo", istakao je Senad Lulić, koji je imao samo riječi hvale za švicarskog selektora Vladimira Petkovića.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Imao sam dobra vremena s Petkovićem. Drago mi je da je odveo Švicarsku na Euro i navijat ćemo za njih tokom ljeta. Želimo im da naprave što bolji rezultat. Čestitam im na ostvarenom rezultatu", rekao je Lulić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi