Lulić: Zaslužili smo da igramo u finalu

Junak Lazija

Lulić: Zaslužili smo da igramo u finalu

Edmir Škorić

Gol Senada Lulića donio je Laziju veliko finale Kupa Italije protiv Juventusa.

Lazio je na San Paolu pogotkom Lulića savladao Napoli s 1:0, te se tako s ukupnih 2:1 uspio plasirati u finalu, gdje ga očekuje meč sa Juventusom.

Lulićev gol Napoliju može se donekle uporediti s onim Romi 2013. godine, kada je Lazi osvojio Kup.

“Pa, to se ne može ponovo dogoditi, ali jako mi je drago što smo u finalu”, kazao je Lulić za Rai Sport nakon utakmice, dodavši:

“Svi smo htjeli u finale i ovo je jako važan trenutak za nas. Uradili smo dosta toga da bismo došli do finala i mislim da smo zaslužili sve ovo”.

Bh. reprezentativac svjestan je kvaliteta protivnika u finalu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

“Juve je definitivno najbolji tim u Italiji, ali ako nastavimo ovako da igramo, onda im se svakako možemo suprostaviti”.


Senad Lulic Goal Napoli 0 - 1 Lazio Coppa... by livegooals3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti