Direktor agencije Centrotours

Lutvić:Program putovanja u Izrael je najbolji koji smo imali

Agencija Centrotours pobrinula se da i ovaj put naši navijači uspješno doputuju na utakmicu reprezentacije BiH, koja će večeras od 20:45 sati na stadionu „Sammy Ofer“ odmjeriti snage sa domaćim Izraelom. 

Veliko zadovoljstvo nakon još jednog odličnog putovanja nije skrivao ni direktor agencije Centrotours, Muamer Lutvić, koji kaže da je ovo jedan od najboljih programa koju su dosad imali. 

„Iz nekog našeg mišljenja mislimo da je ovo jedan od najboljih programa definitivno koje smo imali, a bilo je preko 100 putovanja na različite utakmice reprezentacije. Ovo je fantastičan program i većina ljudi je ovdje zadovoljna. Jerusalem je veoma interesantan i jedinstven svjetski grad, jučer smo obišli sve najzanimljivije što se može do vidi i spremamo se sa polazak u Betlehem, a nakon toga i u Haifu  gdje ćemo večeras gledati utakmicu“, kazao je Lutvić. 

Lutvić je istakao da će agencija Centrotours nastaviti sa putovanjima, pa su tako već planirani polasci  na mečeve Lige prvaka između Rome i Manchester Cityja, te putovanje u Katar na SP u rukometu.  

„Nakon ove utakmice, u kojoj očekujem da ćemo pobijediti, mi smo već narednog mjeseca mjeseca u Rimu, gdje igra Roma i Manchester City. Sada je već vrijeme najave za putovanje u Katar na Svjetsko prvenstvo u rukometu, nakon toga imamo i utakmicu sa Andorom, pa prijateljsku sa Austrijom. Tu je niz sportskih putovanja, ako govorimo samo o njima, u narednih nekoliko mjeseci ćemo ih imati“.  

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Na kraju razgovora Lutvić je pozvao sve navijače da se pridruže na narednim putovanjima. 

„U Jerusalemu je veoma lijepa atmosfera i generalno među našim navijačima kojih ima sve više ovdje. Što se tiče putovanja, mislim da navijači BiH znaju već za nas i mnogi od njih već putuju s nama. Više od 90% ukupno navijača koji organizovano putuju na utakmicu, putuju sa našom agencijom, tako da ih pozivam da nam se pridruže na nekim narednim putovanja. Posebno na onim za Novu godinu koje organizujemo ove godine“, izjavio je Lutvić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.