4

Komentari (4)

user1629277746
Ovo bih i Carlos Tevez dao glavom onako mal
dinass
Pa zar je igro uopste ovaj,ja ga osim ove prilike vise nisam vidjeo na terenu.Najopasnini je bio strijelac Duarte koji je imao jos 2 prilike glavom.Ne volim farcelonu ali ovo sto rade S.Robertu nije ok nikako,covjek uopste nije lose igrao,pogodio precku i njega Kuman prvog vadi a kad je bilo smanjiti platu posto je odjednom 3.zamjenik kapitena,politika kluba je fuj i zato ih ceka jos veci pad.Kad smjene Kumana "nizozemci"ce otkazat poslusnost sljedecem treneru i eto ti belaja.Posebno Depaj koji je poznat da sere kad nije po njegovom.
ghast0
UEFAlona 16ta ove sezone fino lijepo, jer sa Koemanom imaju budućnost. Prije će se Jugoslavija opet sastaviti nego što će oni biti prvaci sa ovim hajvanom.
Baboisback
Hahahaha Ovaj Kuman je bas komad budale
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.