Koeman za njega rekao da mu je važniji od Neymara, a on se obrukao sinoć za cijeli život

Veliki promašaj De Jonga

Koeman za njega rekao da mu je važniji od Neymara, a on se obrukao sinoć za cijeli život

Endin Čaušević

Barcelona je sinoć još jednom razočarala svoje navijače jer je osvojila samo bod protiv Granade (1:1).

Granada je već u drugoj minuti utakmice šokirala navijače na Camp Nouu kada je Duarte pogodio glavom mrežu domaćeg tima za 1:0.

Nakon primljenog gola domaći su imali incijativu, ali igra je bila daleko od one koju smo navikli gledati na mečevima Barcelone.

Domaći su uspjeli u 90. minuti da izbjegnu bruku i još jedan debakl jer je Araujo nakon centaršuta Gavija uspio da postigne pogodak za konačnih 1:1.

No, samo deset minuta ranije nevjerovatnu šansu za izjednačenje imao je Luuk de Jong, ali je nizozemski napadač sa svega tri metra glavom uspio da promaši skoro prazan gol.

[twitter]https://twitter.com/UtdArnabx/status/1440108897943969795[/twitter]

De Jong je posljednjeg dana ljetnog prelaznog roka stigao u Barcelonu iz Seville, a na tom transferu najviše je insistirao Ronald Koeman.

Koeman je nakon dolaska De Jonga poručio da im je ovaj igrač trenutno važniji nego da je došao Neymar jer ima nevjerovatnu igru glavom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, De Jong je sinoć pokazao da to nije baš slučaj jer se obrukao kao nikada u dosadašnjoj karijeri.

Koliko je očajan Koeman bio u finišu utakmice najbolje pokazuje činjenica da su posljednjih 15 minuta tandem u napadu bili De Jong i Gerard Pique.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ghast0
UEFAlona 16ta ove sezone fino lijepo, jer sa Koemanom imaju budućnost. Prije će se Jugoslavija opet sastaviti nego što će oni biti prvaci sa ovim hajvanom.
4 1
Baboisback
Hahahaha Ovaj Kuman je bas komad budale
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi