Luzon i dalje vjeruje De Sartu i Dini Arslanagiću

Standard korača ka tituli

Luzon i dalje vjeruje De Sartu i Dini Arslanagiću

Dva odlična stopera koji su u prošlosti igrali zapaženu ulogu u timu Standarda iz Liegea, Yoni Buyens i Kanu ove su sezone u drugom planu kod trenera Guy Luzona.

Stručnjak koji Standard vodi ka novoj tituli prvaka Belgije veliko povjerenje ima u Juliena De Sarta i Dinu Arslanagića. Ovaj tandem odigrao je veliku većinu utakmica u Jupiler ligi Belgije ove sezone.

„Kanu i Yoni su pravi profesionalci, dobro rade, ali odluke donosim samo ja. Možda Ne tvrdim da nekada nisam pogriješio, ali rezultati su takvi da nemam otrebe ništa da mijenjam,“ izjavio je Luzon.

Standard Play off za prvaka dočekuje sa prve pozicije uz 34 prikupljena boda. Dino Arslanagić uskoro bi trebao postati novi reprezentativac Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.