Lyon demantovao svog predsjednika koji je otkrio datum revanša protiv Juventusa

Još se ništa ne zna

Lyon demantovao svog predsjednika koji je otkrio datum revanša protiv Juventusa

Ekipa Lyona izdala je danas zvanično saopštenje za javnost u kojem demantuje navode svog predsjednika Jeana-Michela Aulasa koji je jučer kazao kako je revanš susretu osmine finala Lige prvaka protiv Juventusa već zakazan i to za 7. august u Torinu.

Ipak, PR služba Lavova odlučila je danas da se oglasi povodom izjave predsjednika kluba i pojasni kako još uvijek nema zvaničnih informacija o odigravanju susreta.

"Oympique Lyonnais želi raščistiti da datum susreta protiv Juventusa, u Ligi šampiona, još uvijek nije zvanično potvrđen. Datumi susreta osmine finala bit će potvrđeni od strane UEFA-e kao dio njenih planova za završnicu Lige prvaka", navodi se u saopštenju francuskog kluba.

Također, iz istog poručuju kako još uvijek čekaju i šta će biti s finalom Liga kupa. Kako sami kažu, taj susret bi se trebao igrati početkom augusta i meč bi klubu trebao pomoći da se što bolje spremi za taj dio sezone.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U finalu Liga kupa Lyon će igrati protiv PSG-a. Taj susret trebao je biti igran još 4. aprila.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi