Lyon mijenja trenera nakon petarde u Parizu?

Fournieru se trese stolica

Lyon mijenja trenera nakon petarde u Parizu?

Ekipa Lyona je sinoć na Parku prinčeva doživjela debakl u duelu protiv moćnog PSG-a, koji je bez većih poteškoća došao do pobjede od čak 5:1.

Bivši francuski prvak u novoj sezoni igra veoma loše, a za najvećeg krivca proglašen je trener Hubert Fournier, kojem se smiješi otkaz.

"Hoće li me otpustiti? Ne znam, to ćete morati pitati upravu. Ovo je zaista težak poraz, povrijeđeni smo i tužni. Niko nije veći od Lyona, pa tako ni ja, i ako je za klub najbolje da odem, ja ću otići", izjavio je nakon utakmice trener Lavova.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Osim skromnih izdanja u domaćem prvenstvu, Lyon se već stigao i oprostiti od Evrope budući da je završio na posljednjem mjestu svoje grupe u Ligi prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.