Lyon pregazio nemoćni Monaco

Francuska Ligue 1

Lyon pregazio nemoćni Monaco

Fudbaleri Lyona pobijedili su večeras Monaco sa visokih 3:0 u okviru 18. kola francuske Ligue 1.

Muke Thierryja Henryja i Monaca su se tako nastavile pa je ova ekipa ostala na pretposljednjem mjestu sa samo 13 osvojenih bodova i tri upisane pobjede iz 17 mečeva.

Domaći su danas poveli već u 6. minuti, a strijelac gola je bio Aouar. Pred sami kraj prvog dijela Fekir se upisao u strijelce i bilo je 2:0 za domaće.

U nastavku meča pao je još jedan gol u mreži gostiju, a strijelac je ovog puta bio Mendy. Inače, Monaco je susret završio sa deset fudbalera jer je Golovin dobio crveni karton u 47. minuti.

Lyon je nakon ove pobjede ponovo na trećoj poziciji sa 31 osvojenim bodom.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Top Komentari

epa
Pa Henry bolje da si se skinuo i pomogae ekipi kao igrac mislim da bi im bio od vece krositi nego trener pa prodali su sve sto su mogli prodati nea trenerea koji trenutno moze probuditi posrnuli monaco...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi