Postoji li barem jedan kladioničar koji je sinoć ovako odigrao listić? Trebala mu je samo 1KM!
Noć velikih iznenađenja je iza nas u Ligi prvaka, a kladionice zbog toga vjerovatno zadovoljno trljaju ruke obzirom da ovo vjerovatno niko nije predvidio.

Ako postoji, onda je pravi majstor

Postoji li barem jedan kladioničar koji je sinoć ovako odigrao listić? Trebala mu je samo 1KM!

Jučerašnje utakmice posljednjeg 6. kola grupne faze Lige šampiona donijele su nekoliko ogromnih iznenađenja.

Većinom su sve grupe bile rješene, pa se možda moglo i pretpostaviti da će neki favoriti igrati s pola gasa obzirom na nedostatak motiva. Na kraju se upravo tako nešto desilo, a oni koji su to mogli predvidjeti, danas su pravo bogataši.

Recimo da ste pogodili ishod svakog sinoćnjeg susreta Lige šampiona, danas bi vaš račun bio napunjen do vrha, ali to je bilo vrlo teško obzirom da je skoro svaka utakmica završila iznenađujućim rezultatom.

CSKA Moskva je pobijedila Real Madrid u gostima sa gotovo nestvarnih 3:0, a u kladionici MOZZART kvota na to je bila čak 10,00. U istom terminu Viktorija Plzen je porazila Romu (kvota bila 3,40), a nešto kasnije u toku noći je nastavljeno sa iznenađenjima...

Najveće je svakako ono u kojem je Young Boys porazio moćni Juventus,a koeficijent na to je bio 9,00. Nadalje, Ajax i Bayern su podijelili bodove (kvota 3,60), baš kao i Šahtar i Lyon (kvota 3,45), a Valencia je pobijedila Manchester United (kvota 2,55). Jedina dva para koja su završena 'očekivanim' rezultatom su Benfica - AEK i Manchester City - Hoffenheim. Kvote na pobjede domaćina su bile 1,45 i 1,25.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

E, recimo da je neko bio dovoljno pameta ili možda lud pa je odigrao sve ovo ovako, na uloženih samo 1 KM danas bi dobio nešto više od 17 hiljada konvertibilnih maraka!

Ako takav neko postoji, trenutno je vjerovatno u stanju šoka...

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IzgubljeniSlon
Poenta ova objave je?
16 1
Zasto vi iz sportsportba niste to odigrali za 1 KM, kad ate tako pametni.
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi