"Ma, kakav gospodin? Napustio je klub, a nije ni kopačke pokupio"

Dembele ponovo na udaru

"Ma, kakav gospodin? Napustio je klub, a nije ni kopačke pokupio"

E. Čaušević

Francuski fudbaler Ousmane Dembele oduševio je navijače Barcelone igrom u visokoj pobjedi protiv Villarreala (5:1) kada je postigao dva gola.

Dembele je u Barcu stigao ljetos kao veliko pojačanje iz Borussije Dortmund, ali mu povrede nisu omogućile da u prvoj sezoni pokaže ono što se od njega očekuje. Međutim, kako se sezona približava kraju ovaj francuski igrač igra sve bolje i od njega se u budućnosti očekuje mnogo na Camp Nou.

Međutim, čini se da mu u Dortmundu još uvijek nisu oprostili način na koji je otišao u Barcu. Dembele je tada bojkotovao klub jer je želio da ide u Barcelonu, a na kraju su u njemačkom klubu bili primorani da mu to omoguće. Iskusni golman Dortmunda, Roman Widenfeller, poručio je da je Dembele na najgori način napustio ovaj klub.

"Odlučio je da na potpuno pogrešan način ode i njegovom ponašanje je izazvalo haos u klubu. Fudbal nije tenis i ovo je timski sport. Ne mogu da vjerujem da je otišao, a nije uzeo ni kopačke iz svlačionice. Ovdje je dobio pravu priliku da se dokaže, a onda je na najgori način i bez gospodskih manira napustio Dortmund", rekao je Weidenfeller.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije