Neymar priznao: Nedostaje mi Barcelona, a najviše Messi i Suarez

Vraća se nakon povrede

Neymar priznao: Nedostaje mi Barcelona, a najviše Messi i Suarez

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar uskoro vi se trebao vratiti na teren nakon što se gotovo dva mjeseca oporavljao od povrede skočnog zgloba.

Neymar je više od mjesec dana boravio u Brazilu gdje se oporavljao od povrede, a početkom sedmice konačno se priključio treninzima PSG-a. Brazilac trenira punom parom kako bi bio spreman za početak Svjetskog prvenstva narednog mjeseca.

"Sve ide kako treba hvala Bogu, ali uvijek postoji neki strah kada se vraćate nakon povrede. Moram se riješiti tog straha prije Svjetskog prvenstva i to mi je sada cilj", rekao je Neymar.

Brazilac je ljetos stigao iz Barcelone u PSG za nevjerovatnih 222 miliona eura, ali je priznao da mu nedostaje katalonski klub i posebno njegovi prijatelji Lionel Messi i Luis Suarez.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Nedostaje mi Barcelona. Sjećam se jedne utakmice na kojoj sam driblao nekoliko igrača i dodao loptu, a onda je isto to uradio Messi. U narednom napadu to je htio i Suarez, ali je završio na zemlji, a onda smo mu se Messi i ja smijali. Eto, takav odnos smo imali. Svaki trenutak s njima bio je sjajan. Kada pomislim na Barcelonu to je ono što mi najviše nedostaje", dodao je Neymar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi