Ma kakav Pogba, kakav Bale: Belotti ima novu cijenu

Torino ga ne pušta

Ma kakav Pogba, kakav Bale: Belotti ima novu cijenu

Edmir Škorić

  Predsjednik Torina Urbano Cairo povećao je cijenu Andrei Belottiju.

Belotti je nova zvijezda Serije A i igrač koji bi mogao da ima veliku karijeru u evropskom nogometu. 

Postigao je 22 pogotka u Seriji A, posljednja tri danas u preokretu Torina nad Palermom (3:0). Hat-trick za svega osam minuta donio mu je mnogo toga, pa i novu vrijednost.

"Istina je da smo postavili 100 miliona eura odštetu u klauzuli ugovora kojeg smo ranije potpisali, ali sada moramo da to mijenjamo. Morat ćemo jer on vrijedi 150 miliona eura", kazao je Cairo.

"Nadam se da, ipak, niko neće doći s tim novcem na našu adresu jer ne želim da prodajem Belottija. Dokle god je ovdje, svi ćemo da uživamo i to nema nikakvu cijenu", rekao je prvi čovjek Torina.

Cairo je također potvrdio da će Siniša Mihajlović i naredne sezone sjediti na klupi Torina. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Imamo odličan odnos, on je sjajan trener i dobar čovjek. Nažalost, imali smo neke kikseve, ali imamo sjajnu ekipu i sjajnog trenera. Miha ostaje, tu nema dileme", dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti