Ma, ko će Ochoi zabiti na Svjetskom prvenstvu? Kroos je mogao postići najljepši gol, ali...

Sjajni Meksikanac vadi i nemoguće

Ma, ko će Ochoi zabiti na Svjetskom prvenstvu? Kroos je mogao postići najljepši gol, ali...

Sjajni meksički golman Guillermo Ochoa još jednom je pokazao o kakvoj se klasi radi, ali samo na svjetskim prvenstvima. 

Pomenuti golman brani na četvrtom Svjetskom prvenstvu, a takmičenje iz 2014. godine će dobro pamtiti jer je tada briljirao i vodio svoj tim do osmine finala.

Slično bi moglo biti i ovog ljeta, a dokaz je dobar početak meča protiv Njemačke. Meksiko je poveo krajem prvog poluvremena preko Lozana, a samo koji minutr kasnije Toni Kroos je imao priliku iz slobodnjaka izjednačiti.

On je uputio sjajan udaraci kada se činilo da će to biti jedan od najljepših golova na prvenstvu, pojavio se Ochoa koji je vrhom prstiju skrenuo loptu u prečki u spasio svoju reprezentaciju.

Pogledajte i sami:

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi