Ma, nemoguće: Bafetimbi Gomis proslavom gola uplašio dječaka

Poznata proslava gola

Ma, nemoguće: Bafetimbi Gomis proslavom gola uplašio dječaka

Jedna od najvećih zvijezda Premier lige Saudijske Arabije Bafetimbi Gomis bio je u centru pažnje tokom jučerašnje utakmice njegovog Al-Hilala protiv Al-Ittihada. 

Al-Hilal je pobijedio sa 2:0, a Gomis je bio strijelac prvog pogotka za svoju ekipu. Ipak, ako pitate jednog dječaka koji skuplja lopte, bolje da Gomis nije ni postigao gol.

Razlog je zaista nevjerovatan. Gomis je naravno pogodak proslavio svojom dobro poznatom proslavom, a to je izuzetno uplašilo pomenutog dječaka što se može i vidjeti na fotografijama koje su 'osvanule' na Twitteru.

Ipak, odmah nakon proslave Gomis je prišao uplašenom dječaku i poljubi ga.

Za kraj dodajmo i to da Gomisu ide zaista sjajno u Saudijskoj Arabiji i trenutno je prvi strijelac lige sa 17 postignutih golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi