Užasan potez Krstajića: Na kraju ga ni zagrljaj nije puno izvukao

Navijači su bili ogorčeni

Užasan potez Krstajića: Na kraju ga ni zagrljaj nije puno izvukao

H. Zilić

Mladen Krstajić je krajem prošle godine preuzeo ekipu Maccabija iz Tel Aviva.

Ovaj odluka je većinu iznenadila, obizrom da je Krstajić imao i ponude od nekih reprezentacija, govorilo se da bi mogao preuzeti Nigeriju, ali na kraju se odlučio za put u Izrael.

Ne ide mu loše na klupi tima iz Tel Aviva. Maccabi je trenutno trećeplasirani u prvenstvu sa 53 boda, osigurali su plasman u Evropu naredne sezone, ali Krstajić je u duelu protiv Hapoela koji je Maccabi dobio sa 5:0 napravio užasnu stvar.

Naime, Krstajić je žestoko napao dječaka koji skuplja lopte što je izazvalo ogorčenje na tribinama stadiona.

Bio je ljut zbog reakcije njegvoih igrača nakon jedne akcije i nastradao je nedužni dječak, a kako je to izgledalo možete pogledati OVDJE.

Krstajića će sigurno nakon ovog poteza dočekati lavina negativnih komentara posebno od strane navijača, a svakako da jedan ovakav histeričan potez ne priliči treneru fudbalskog tima koji samim tim mora imati i pojedine pedagoške metode.

Na kraju meča Krstajić je prišao dječaku pružio ruku i zagrlio ga, što je svakako za pohvalu, ali i ne opravdava u velikoj dozi ponašanje koje je prethodilo svemu.

Promo

Top Komentari

DamirT
Ne bi ga ni dodirnuo da su izgubili...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi