Mace pojačao Slogu

Potpisao ugovor

Mace pojačao Slogu

S. Mlaćo

Nekadašnji član TOŠK-a i Moševca Marsel Mace pronašao je novi klub.

Mace se skrasio u Slogi iz Doboja, članu Druge lige RS, koji je i zvanično potpisao ugovor.

"Svoj potpis na sardnju sa FK Sloga Doboj stavio je i Marsel Mace. Iskusni ofanzivni igrač je u svojoj karijeri nastupao za TOŠK, Velež, Bratstvo a u naš klub je stigao iz NK Moševac.Sretno Marsele", stoji na stranici Dobojlija.

Mace je ove zime bio u centru pažnje bh. javnosti kada su se pojavile navodne poruke o kojem od njega bivši trener NK Vis Simm Bau Ajdin Mrguda traži da Mace "zakoči" u duelu protiv njegovog tima, te da će za to biti nagrađen.

On je sve demantovao za SportSport.ba istakavši da je sve montirano.

Potražite više informacija na temu Druga liga RS - Zapad:

Sloga iz Doboja je trenutno član Druge lige RS grupa Zapad i nalazi se na trećem mjestu sa 28 osvojenih bodova, koliko ima i Jedinstvo.

Jesenji prvak u ovom rangu takmičenja je Borac iz Kozarske Dubice, a upravo će ovaj tim u prvom kolu nastavka sezone biti rival Slogi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi