Mađarski mediji: Pakao čeka Ferencvaroš u BiH

Nakon poraza od Željezničara

Mađarski mediji: Pakao čeka Ferencvaroš u BiH

Adnan Beganović

Sarajevski Željezničar je u Mađarskoj u prvom susretu 2. pretkola Evropa lige savladao Ferencvaroš.

Većim dijelom susreta izabranici Milomira Odovića su čuvali nulu i iz kontranapada su pokušavali ugroziti gol domaće ekipe.

Imali su Mađari u prvom dijelu nekoliko zrelih prilika, da bi u drugom Plavi sjajno taktički odgovorili, te su pred sami kraj susreta dočekali svoju priliku i preko mladog Beganovića stigli su do velike pobjede.

Plavi s Grbavice su imaliu veliku podršku u Mađarskoj, a s obzirom na rezultat, u revanš susretu naš najveći stadion Asim Ferhatović bi mogao biti dobro popunjen.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Svjesni su toga i Mađari, a tamošnji portal sport365.hu revanš susret najavljuje naslovom "Pakao čeka Ferencvaroš u BiH".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.