7

Komentari (7)

Gvardijan
Madjari su vrlo specifican narod sa posebnim zivotnim uvjerenjima i vrlo su iskljucivi i onda ovako nesto i ne cudi.
Realist
Aj ne serite kakav rasizam. Nesmje navjic vise nista ni dobacit igracima a to sto su ftancuski navijaci bocama i casama gađali mađarske igrace to nitko nista. Cak su zamalo pogodili onog crnca u mađarskoj s brojem 7. To je veci rasizam od vrjeđanja.
Barbarez9
Djubrad obicna… Zato im zelim sve …….,,
Szentharomsvag
A šta je tu čudno?!? Mađari i balkanci su najveći fašisti na svijetu. Jedino što među balkancima ima i antifašista. Kod Mađara jok.
Szentharomsvag
U pravu si. Ne treba generalizirati nikad. Nisu imali kolonije, ali su imali rasne zakone i jevreje. Mislim da jevreja više nema, ali zakoni su tu.
celikze
Jadnimi
Sav e i da su htjeli nikad u istoriji nisu mogli imati kolonije.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti