Magazin napustio Zvijezdu, trojica produžila saradnju

Ambiciozni čelnici tima iz Grdačca krenuli u posao

Magazin napustio Zvijezdu, trojica produžila saradnju

Samir Mlaćo

Bojan Magazin od danas više nije trener FK Zvijezda Gradačac.

Naime, Magazin je važeći ugovor ugovor sa timom iz Gradačca imao do kraja ove godine, ali je odlučio raskinuti saradnju, a čelnicima kluba je kazao da želi odmoriti od svega.

Kako SportSport.ba saznaje, ambiciozni čelnici tima iz Gradačca za narednu sezonu imaju velike planove, a njihove žele na trenerskoj klupi između ostalih su Husref Musemić i Dino Džurbuzović.

Danas su ugovore sa Zvijezdom produžili Anis Devedžić, Mevlin Osmić i Emir Prljača. Oni su saradnju produžili na još godinu dana.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Na Banja Ilidži vrijedno rade i na jačanju igračkog kadra, a saznajemo da su već kontaktirali prvog strijelca NK Travnik i drugog strijelca nedavno završene sezone Prve lige Federacije BiH Sabahudina Jusufbašića.

U Zvijezdi se također odlučili da ne izlaze u javnost sa mogućim pojačanjima, te otkrivaju svoje želje dok eventualni dogovori i ne budu zvanično postignuti.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi