Magičan potez Duljevića prije gola, Dresden slavio treću vezanu pobjedu

Sve bolje partije Duljevića i Dynama

Magičan potez Duljevića prije gola, Dresden slavio treću vezanu pobjedu

Fudbaleri Dynamo Dresdena slavili su danas pobjedu na teškom gostovanju kod Union Berlina sa 1:0 u okviru 17. kola Cvajte. 

Ekipa za koju nastupa bosanskohercegovački reprezentativac Haris Duljević igra sjajno u posljednje vrijeme i ovo im je bila treća vezana pobjeda kojom su pobjegli sa dna u gornji dio tabele.

Jedini pogodak na današnjem susretu postigao je Lambertz u 71. minuti, a u akciji je na sjajan način učestvovao i Duljević. On je sjajno petom prograo svog saigrača nakon čijeg centaršuta je i postignut pogodak.

Dynamo se nakon ove pobjede nalazi na 7. poziciji Cvajte sa 23 osvojena boda, dok je ekipa Union Berlina ostala na 4. poziciji sa 26 bodova.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi