Magični Cristiano Ronaldo izjednačio rekord star 86 godina!

Mašina za golove

Magični Cristiano Ronaldo izjednačio rekord star 86 godina!

Cristiano Ronaldo je prava mašina za postizanje golova. 

To je pokazao i u prvom poluvremenu susreta protiv Lyona u Ligi prvaka kada je postigao pogodak s bijele tačke u 43. minuti za 1:1.

To nije bio samo običan gol s penala već je to gol kojim je Ronaldo izjednačio rekord Juventusa po broju postignutih golova u jednoj sezoni.

Portugalcu je ovo bio 36. gol ove sezone, a baš toliko postigao je u sezoni 33/34 Felice Borela.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Postoji mogućnost da će Ronaldo ostati na pomenutoj brojci ove sezone jer trenutno rezultat iz Torina 1:1 eliminiše njegov tim iz Lige prvaka.

[streamable]https://streamable.com/cnsnjx[/streamable]

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi