Magija Balotellija nije bila dovoljna Marseilleu da stigne do pobjede protiv Angersa

Marseille je prokockao vodstvo od 2:0

Magija Balotellija nije bila dovoljna Marseilleu da stigne do pobjede protiv Angersa

S. Pašalić

Marseille je u 30. kolu francuskog prvenstva ugostio ekipu Angersa i odigrao 2:2.

Odlično je Marseille ušao u utakmicu i poveo već u 4. minuti kada je Ocampos asistirao, a Mario Balotelli pogodio za 1:0.

U 16. minuti već je bilo 2:0, ponovo je Ocampos asistirao a Mario Balotelli majstorski pogodio. Gosti su smanjili u 36. minuti kada je Mangani pogodio sa bijele tačke za 2:1.

U nastavku su gosti stigli i do izjednačenja kada je Mangani ponovo sa bijele tačke pogodio, ovaj put za 2:2.

Domaći su u 79. minuti ostali sa deset igrača nakon što je Sarr dobio drugi žuti, odnosno crveni karton. U 91. minuti Angers je mogao stići do potpunog preokreta, ali je Thomas pogodio prečku.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Marseille je sada u opasnosti sa izgubi četvrto mjesto s obzirom da ima dva boda prednosti ispred St. Etiena koji tek treba odigrati svoju utakmicu protiv Nimesa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi