Utučeni Balotelli: Dosta mi je svega!
Italijan je konačno u pravoj formi, smirio se i ne radi gluposti, ali svejedno nema mjesta u prvih 11 nacionalnog tima

Mario je emocionalno istrošen

Utučeni Balotelli: Dosta mi je svega!

Edmir Škorić, foto: EPA

Mario Balotelli ni večeras nije starter u Italiji, koja dočekuje Lihtenštajn u kvalifikacijama za EP.

Iskusni Quagliarella je dobio prednost u odnosu na Balotellija, koji je tako ponovo u drugom planu selektora Roberta Mancinija, unatoč dobroj formi od kako je prešao iz Nice u Marseille.

„Da li ste ikada pomislili, a to se možda nikada neće dogoditi, ali jednog dana možete me trebati i ja bih bio spreman na isti način kao što sam bio posljednje tri godine, ali čujem da me neki od vas vrijeđaju i potcjenjuju godinama, možda sam emocionalno umoran i zato odbijem poziv?", kazao je Balotelli.

„Ja nisam robot, niti epidemija ili čak idiot ... mnogo puta ne odgovaram da bih izbjegao probleme i nepotrebnu napetost, ali sve to čujem i vidim, akumulira se i i meni je dosta", poručio je razočarani Super Mario.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

„Samo vas molim da me poštujete koliko ja poštujem Italiju... ne očekujem da me mazite ili smatrate fenomenom, ali vam garantujem da od mene možete dobiti samo najbolje od poštovanja, zato što ne činim ništa što bi opravdalo ovo nepoštovanje", rekao je za kraj Balotelli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije