Magija je još u njegovim nogama: Fantastičan gol Sneijdera

Ko zna, zna

Magija je još u njegovim nogama: Fantastičan gol Sneijdera

Wesley Sneijder već odavno nije u centru pažnje svjetske fudbalske javnosti. Ovaj nekadašnji fudbaler Reala i Intera je "najavio" zalazak svoje karijere još transferom u Fenerbahče, a od ove zime je član katarske Al-Gharafe.

Sneijder je oduvijek bio fudbalski majstor, međutim čini se da u najboljim evropskim ligama više nema mjesta za njega.

On je na ljeto 2017. napustio Fener i kao slobodan igrač stigao u Nicu, ali je za francuski klub odigrao svega osam utakmice prije nego što je raskinut njegov ugovor.

Iako danas igra u katarskoj ligi i dalje pokazuje klasu. Naime, Sneijder je danas postigao spektakularan gol iz slobodnog udarca i podsjetio na stare dane.

Holanđanin je perfektno izveo slobodnjak i u 45. minuti pogodio za vodstvo (1:0) Al-Gharafe protiv Qatar SC-a. Do kraja je njegova ekipa stigla do ubjedljive pobjede od 3:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi