Magija počinje: Pogledajte Ronaldov nevjerovatni potez na treningu

Isplatit će se svaki euro

Magija počinje: Pogledajte Ronaldov nevjerovatni potez na treningu

Najveće pojačanje u historiji Juventusa Cristiano Ronaldo danas se pojavio na treningu Stare dame po prvi put.

Naravno, on je, kao nikada niko, bio u centru pažnje iako je trening radio samo sa petoricom saigrača jer su ostali na pripremama u SAD-u, a novinari su imali šta zabilježiti.

Na Juventusovom Twitter profilu se pojavio jedan video klip na kojem se vidi samo dio Ronaldove magije.

On je šutirao loptu sa ruba šesnaesterca i naciljao prečku, da bi nakon toga pritrčao i ramenom zatresao mrežu. Čini se kako je sve to baš htio tako da uradi, a ako jeste, onda ostaje samo da mu čestitamo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi