10

Komentari (10)

51826291919188923
Bolje da ste dali ljudima koji su sirotinja i u javne kuhinje....
BAKIRFREESTYLE
Samo U fudbal i košarku, ništa rukomet i odbojka gdje smo isto jaki, možda i jači nego u fudbalu
nakopitam
Sve te pare ste trebali dati gladnima i bolesnima. Tu ne mislim na ovu gamad sa sugavice
mido1921
Jesi bolestan al dobit ćeš kurchinu da ne budeš gladan.
Zax
Kad poredia Beograd i Sarajevo tacno me sramota.Ljudi imaju 10 klubova u raznim sportiva u vrhu a ovde sve goli raspad?
enko
Zax kad vidis pojedine komentare nakopitam i drugi, i ovo je dobro.da su dali vise odmah bi sda organizovao protest pred ohr sa zahiragicem sto se daju tolike pare.
rabodimis
Budjet grada 1,4 MILIJARDE ??? Jbo te otac lopovski, lazovski, cuj 350 000 KM on zove nekom pomoci.. Sta sa tim mogu ? Po stucne kupit za igrace ? Pa vise ti pokrades sa svojim uhlje*ima na mjesecnom nivou.. Vise ulazu mnogi gradici u BiH-a, ubili ste sport u KS do kraja, bacili ste na koljena koga ste stigli.. Kako te nije stid da se uopste javljas nepotrebni, nesposobni lopove ?? Podijelili sadaku, ono sto niste mogli ukrast dali ste za sport..
pjanke.sa
Ja isto ne vjerujem kako ih nije stid da objavljuju ove podatke umjesro da sute i poklope se usima. On sav sretan objavio svoju bruku. Hahahaahah joj kretena ko nama sve sjedi u ministarstvima i public sektoru ooooj pa nek se ubiju odmah.
rabodimis
@pjanke.sa Fol on ministar neceg, nikad gori uslovi za sport nego u njegovom mandatu, kakvu on promociju grada pravi, koje sportove je on promovisao.. Bolje da nista nemamo nego ovog tuljana sto nam se svima otvoreno ruga u lice.. Cuj 350 000 KM izdvojili od 1,4 milijarde i on fol izasao ponosan da to objavi. Da je i malo covjek sutra bi ostavku dao zbog neuspjeha i ne znanja.. Al ovo je dzukela uhlje*ljena, glupo je to od njega ocekivat..
zgembo.popuslic
Mi smo sami sebi najgori. Imamo tri najveca grada u drzavi, Sarajevo, Zenica, Tuzla i gdje su sad klubovi iz tih gradova u bilo kojem sportu. Titule nam uzimaju klubovi iz Laktasa, Sirokog, Ljubuskog, Gruda i ostalih "sela" koji sve kad se sabere nemaju stanovnika ko npr Zenica ili Tuzla. Mogu li Bosnjaci napravit bar jedan klub da bude prvak drzave u bilo kojem sportu, et ne mora nista napravit u evropi ko ovi iz Beograda ili Zagreba jer imaju puno veci budzet al daj bar da bude prvak drzave.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.