Maguire je novim potezom iznenadio sve navijače Manchester Uniteda

Ne igra, ali to ga ne brine

Maguire je novim potezom iznenadio sve navijače Manchester Uniteda

Samir Mlaćo

Iako se činilo da je sve završeno, nastali su novi problemi u još jednom transferu u Premier ligi.

Harry Maguire još uvijek nije potpisao za West Ham i čini se da bi posao mogao propasti.

Naime, West Ham je sve dogovorio sa Manchesterom te je dogovorena odšteta od 35 miliona eura. Preostalo je još da defanzivac dogovori svoje uslove, ali sada on pravi probleme

Naime, mediji prenose da Maguire želi još osam miliona eura od Manchestera.

Veoma je pohlepan i želi naplatiti sav novac, iako očekivanja nije opravdao. Čak naprotiv, bio je u više mečeva tragičar Crveni đavola i navijači su jasno kazali da ga ne žele više gledati u dresu njihovog tima.

U prvom meču nove sezone nije nastupio i jasno mu je pokazano da se na njega ozbiljno neće računati, no on ima svoj plan.

Oglasi

Spreman je i ostati na klupi, ali primati sjajan novac iz mjeseca u mjesec.

Maguire je u Manchester stigao iz Leicestera 2019. godine za čak 87 miliona eura. Postao je najskuplji defanzivac Premier lige, kasnije bio i kapiten Uniteda, ali sve se brzo promijenio i postao je nepoželjan.

Manchester United je sinoć savladao Wolverhampton 1:0.

Trenutak odluke dogodio se u 77. minuti. Aaron Wan-Bissaka je centrirao, a sve je dobro pratio Raphael Varane i pogodio za tri boda Crvenih đavola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester United se tako priključio Newcastleu, Brightonu, Manchester Cityju, Arsenalu, Fulhamu i Crystal Palaceu među ekipama koje su ostvarile trijumfe u prvom kolu.

Drugo kolo na rasporedu je narednog vikenda. Manchester United će u goste kod Tottenhama, dok će Wolvesi na svom terenu dočekati Brighton.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi