Mahinić: Što prije pobjeći iz opasne zone

Kapiten Veleža

Mahinić: Što prije pobjeći iz opasne zone

M. Maksimović

Fudbaleri Veleža nakon pobjede nad Novim Travnikom danas su na gostovanju u Goraždu osvojili jedan bod, a meč je okončan rezultatom 0:0.

Odbrana na čelu sa kapitenom Amerom Mahinićem djelovala je vrlo dobro, a da se u fazi napada uradilo nešto više vjerovatno bi se Mostarci danas kući vratili i sa punim bodovnim plijenom.

“Napravili smo nekoliko povoljnih prilika i prava je šteta što nismo postigli pogodak, jer da jesmo sigurno je da bismo pobijedili i danas. Ovako se moramo zadovoljiti s bodom, te gledati da pobijedimo u narednom kolu kako bismo s više samopouzdanja dočekali finiš jesenjeg dijela“, rekao je Mahinić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Dobra prilika za novu pobjedu na domaćem terenu je naredno kolo i gostovanje Čapljine u Mostaru.

“Možemo pobijediti i ja sam uvjeren da hoćemo. Samopouzdanje je veće, igramo bolje i siguran sam da će u budućnosti i rezultati biti boji. Što prije moramo pobjeći sa dna tabele“, dodao je Mahinić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi