Mahir Karić karijeru nastavlja u Hong Kongu

Pronašao novi angažman

Mahir Karić karijeru nastavlja u Hong Kongu

S. Mlaćo

Nekadašnji mladi bh. reprezentativac Mahir Karić ovog ljeta je odlučio je napustiti banjalučki Borac te krenuti u potragu za novim angažmanom.

Karić se nalazio pred odlaskom u slovenski Krško, međutim, na kraju je ipak prihvatio ponudu sa Dalekog istoka, tačnije iz Honga Konga.

Ovaj 26-godišnjak će tako u narednih godinu dana nositi dres drugoligaša Happy Valleya, koji je u prošloj sezoni nastupao u elitnom rangu, međutim na kraju nije izborio opstanak.

Sada ovaj tim ima ambicije za povratak u elitni rang, a vjeruju da će im bh. internacionalac pomoći u ostvarivanju ciljeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U dosadašnjoj karijeri Karić je nastupao i za Željezničar, Slovan Liberec, Rudar Prijedor, Travnik, FK Most, Slaviju, Olimpik, NK Vitez...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi