Mahir Karić potpisao novi ugovor s Radnikom, stiže i Gabrijel Čoko

Klub iz Bijeljine potvrdio

Mahir Karić potpisao novi ugovor s Radnikom, stiže i Gabrijel Čoko · Zvanično

E. Čaušević

Radnik iz Bijeljine objavio je danas da je Mahir Karić s ovim klubom produžio ugovor na još godinu dana

Karić je nakon završetka prošle sezone bio u potrazi za novim klubom, te se povezivao s prelaskom u Željezničar, ali na kraju od toga nije bilo ništa. Karić je odustao ostati u Bijeljini i danas je potpisao novi ugovor.

Radnik je potvrdio da je Karić potpisao saradnju na još godinu dana. Pored Karića ekipi bi se sutra trebao priključiti i Gabrijel Čoko. Mladi igrač Zrinjskog će potpisati sutra ugovor s Radnikom, te se priključiti ekipi na pripremama.

Što se Karića tiče sigurno da je njegov ostanak veliko pojačanje za Radnik. Ovaj 33-godišnji napadač prošle sezone za Radnik je odigrao 19 mečeva i zabio je tri gola uz sedam asistencija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Radnik je uvijek bio prioritet, bilo je određenih ponuda, kontakrirali su me klubovi iz Premijer lige, ali kada sam sve sagledao, ostao sam u Radniku. Priključio sam se pripremama za narednu sezonu u kojoj očekujem da budemo u gornjem dijelu tabele. Imamo kvalitet, dobar rad, tako da možemo očekivati i dobar plasma", rekao je Karić nakon potpisa ugovora.

Top Komentari

Pozitiva
Karić odličan igrač, Čoko nepoznanica (vjerovatno na preporuku Žižovića)! Srećno obojici i Radniku...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi