Radnik se pojačava iz Zrinjskog?

Na meti mladi reprezentativac

Radnik se pojačava iz Zrinjskog?

Šef stručnog štaba FK Radnik Slavko Petrović intenzivno traga za pojačanjima.

Iako je nezahvalno govoriti o ambicijama Radnika, realno je očekivati da klub iz Bijeljine nastavi sa trendom dobrih igara te plasmana u gornji dio Premijer lige.

S tim u vezi Radnik je već doveo Nebojšu Babića i potom osigurao ostanak Mahira Karića, a sada bi u ovaj klub mogao stići i mladi reprezentativac BiH Gabrijel Čoko koji je pod ugovorom sa Zrinjskim.

Kako u Zrinjskom nije baš u prvom planu, Bijeljinci to žele iskoristiti i navodno su se već raspitivali o mogućnosti da dovedu 19-godišnjeg fudbalera.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nezvanično za Čoku ima i interesovanja iz inostranstva.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi