Mahmutović: Znamo u kakvoj smo situaciji, ne smijemo ništa prepustiti slučaju

Napadač Čelika za SportSport.ba

Mahmutović: Znamo u kakvoj smo situaciji, ne smijemo ništa prepustiti slučaju

Iskusni napadač Čelika Aidin Mahmutović ovih dana vrijedno trenira sa svojim saigračima u Ljubuškom. 

U ovom hercegovačkom gradu nogometaši iz Zenice u vrlo dobroj atmosferi rade prvi dio priprema pred nastavak sezone u Premijer ligi BiH, a Mahmutović kaže kako je za sada sve pod kontrolom.

"Mislim da trebamo svi biti zadovoljni što smo ovdje a ne tamo kod nas. Dobro smo iskoristili ovih sedam - osam dana, mislim da je dobro sve", kaže Mahmutović za SportSport.ba.

"Plan je da se sutra vratimo kući, u ponedjeljak idemo za Antaliju, tamo ćemo možda sedam dana raditi kondiciju, a vrlo brzo poslije toga bliži se i prvenstvo. Moramo se spremiti za prvi meč. Znamo u kakvoj smo situaciji, ne smijemo ništa prepustiti slučaju".

Koliko Čelik može u nastavku šampionata?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pojačanja nam još dolaze, mislim da još nismo skroz kompletni. Trener je tu, nadam se da će to posložiti do početka prvenstva i da će to sve biti dobro", zaključio je iskusni napadač.

Čelik se sutra vraća u Zenicu a u ponedjeljak putuje u Antaliju na završni dio priprema.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samoiskreno
Mahmute spremi se molim te, najbolji si napadač lige sto si pokazao u 5- 6 odigranih utakmica svaku utakmicu gol. Ako budes fit i spreman prekucat ces ligu to i sam znas.
6 2
Disha
Pravac druga liga.
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije