Mahović: Moramo se iskupiti za poraz u Konjicu

Napadač Olimpika

Mahović: Moramo se iskupiti za poraz u Konjicu

Derbi 4. kola Prve lige FBiH bit će odigran na stadionu "Otoka", gdje će se sastati Olimpik i Sloga. 

Bit će to ujedno duel dvije ekipe koje će prema svemu prikazanom biti glavni konkurenti za plasman u premijerligaško društvo, a u sarajevskom timu su svjesni značaja utakmice.

"Treba biti svjestan da nam je ovo dosad najteži protivnik i, po mom mišljenju, najveći konkurent kada je u pitanju ta borba za sami vrh. Samim tim će nam i zadatak biti mnogo teži nego u prethodna tri kola", kazao je Mahović za klupsku stranicu, dodavši: 

"Šteta je što smo izgubili u Konjicu, koji nam je sad nametnuo obavezu da se iskupimo protiv Sloge i pobjedom ostanemo u vrhu tabele. Bodove izgubljene protiv Igmana moramo vratiti što prije", kaže Mahović.

Napadač Olimpika je dodao i da je stručni štab dobro skautirao protivnika.

"Ukazali su nam na sve njihove dobre i loše strane. Kompletni smo i idemo na pobjedu." 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Olimpik je u dosad odigrane tri utakmice ostvario dvije pobjede i jedan poraz. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi