Mahrez: Govorili su loše o meni oni koje sam smatrao prijateljima

Smatra da je bilo dosta neistina

Mahrez: Govorili su loše o meni oni koje sam smatrao prijateljima

E. Škorić

Alžirski reprezentativac Riyad Mahrez oglasio se nakon što je bojkotovao Leicester.

Mahrez je bio blizu prelaska u Manchester City, ali taj transfer se nije ostvario jer je Leicester tražio više od 100 miliona eura, pa je Alžirac na kraju ostao na King Poweru.

Odjednom je nestao s treninga, ušao je u bojkot, no na kraju je ipak prihvatio stvari onakvima kakve jesu.

"Proteklih deset dana mnogi ljudi, koje smatram prijateljima, govorili su o meni, o stvarima o kojima ništa ne znaju. Želio bih razjasniti da su sve te pretpostavke o mom izbivanju potpuna neistina. Leicester City je cijelo vrijeme znao gdje sam i što mislim. Bio sam dio tima koji je ostvario velike uspjehe, koji je ušao u Premier ligu, pa osvojio naslov", kazao je Mahrez,

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Moj cilj je uvijek bio isti, uvijek sam davao 100 posto kada igram za klub, navijače i svoje suigrače. Ti ciljevi su isti i danas i za budućnost. Kada me pitaju da budem dio ekipe, budite sigurni da ću nastaviti davati sve od sebe", poručio je Mahrez.

Trener Claude Puel je kazao da je bilo teških situacija u klubu, ali da su sada stvari jasnije i da će se Mahrez vratiti jači nego ikad.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi