Mahrez i Leicester pronašli (bez)bolno rješenje?

Samo u inostranstvo

Mahrez i Leicester pronašli (bez)bolno rješenje?

E. Škorić

Leicester je spreman da proda Riyada Mahreza, no samo pod jednim uslovom.

Alžirski reprezentativac se povezivao s Mancehster Cityjem i Arsenalom, a u posljednje vrijeme nije ni igrao, a ni trenirao s Leicesterom upravo zbog toga što ga klub nije želio pustiti u redove spomenutih velikana.

Leicester je, piše ESPN, ipak odlučio da ga proda na kraju sezone, ali ne u City, Arsenal ili neki drugi engleski klub, već isključivo u inostranstvo.

City je nudio 65 miliona funti za krilnog nogometaša u januaru, ali Leicester je odbio sve ponude i želi da ga proda samo izvan Engleske.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naravno, pita se nešto i Mahrez, vidjet ćemo hoće li on imati želju da ode sa Otoka i može li mu neki njemački, italijanski, španski... klub ponuditi bar približno novca kao u Engleskoj.

U aktuelnoj sezoni Mahrez je odigrao 27 utakmica za Lisice i postigao je devet golova uz sedam asistencija.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi