Mahrez: Guardiola je glavni razlog što sam ovdje

Silno želio sarađivati sa njim

Mahrez: Guardiola je glavni razlog što sam ovdje

Alžirski fudbaler Riyad Mahrez konačno je potpisao za Manchester City, čime je završena jedna od dužih transfer saga u Engleskoj u posljednjih nekoliko godina.

Bivši šampion Premier lige sa Leicesterom je potpisao petogodišnji ugovor sa Manchester Cityjem, koji ga je platio čak 61 milion funti.

Po dolasku na Etihad, Mahrez je zadužio svoj broj 26 ali i otkrio da je najveći razlog prelaska u City - Pep Guardiola.

"Iskren da bude, Guardiola je glavni razlog zbog kojeg sam ovdje. Lijep je osjećaj znati da vas želi jedan takav trener, ne možete biti ravnodušni. On je kratko ovdje, a već je ispisao historiju s ovim klubom. Zaista se radujem našoj budućoj saradnji", rekao je Mahrez.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prije Manchestera Cityja i Leicestera, Riyad Mahrez je nastupao još za Quimper i Le Havre u Francuskoj.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ElvisUK
lazes pare su glavninrazlog kao i ostalih 100% fudbalera
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi