Mahrez je poludio kada je saznao šta mu mjesecima rade iza leđa

Neko mu je 'ukrao identitet' i napravio pometnju

Mahrez je poludio kada je saznao šta mu mjesecima rade iza leđa

Alžirski fudbaler Riyad Mahrez je mjesecima živio u neznanju da se nepoznata muška osoba novinarima predstavlja u njegovo ime i daje lažne izjave o odlasku iz Leicestera.

Naime, neko je u Mahrezovo ime medijima 'ekskluzivno otkrivao' brojne stvari s kojim fudbaler Leicestera nema nikakve veze, pa je i to razlog zbog kojeg se proteklih mjeseci moglo čitati da je "stigao na aerodrom u Barcelonu, dogovorio transfer u Chelsea, potpisao za Liverpool...".

Nepoznati muškarac je koristio WhatsApp i novinarima je 'prodavao' lažne vijesti u zamjenu za dresove i ulaznice, a prava je misterija kako oni nisu uspjeli razotkriti prevaru jer - Zašto bi jedan milioner zauzvrat tražio stvari koje sebi bez ikakvih problema može priuštiti u svakom trenutku?

Prevarant je uvijek tražio VIP ulaznice za utakmice PSG-a i potpisane dresove, a pravdao se kako je to sve bilo za njegovu porodicu iz Pariza. Također, nekoliko puta je govorio protiv Leicestera, pa su i te izjave znale stvarati pravu pometnju u medijima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Riyad Mahrez je za prevaru saznao tako što se jedan novinar na društvenim mrežama pohvalio da ima povjerljive informacije lično od njega, nakon čega ga je kontaktirao. Ispostavilo se da Mahrez i pomenuti novinar, zapravo, nikada nisu razgovarali i tada je postalo jasno da je riječ o velikim prevarama.

Naravno, Mahrez je bijesan zbog 'krađe identiteta' i već je spremio tužbu, a počiniocu se sigurno ne piše dobro ako bude pronađen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi