Leicesteru bod na Stamford Bridgeu, West Ham razbio Huddersfield

Premiership, 23. kolo

Leicesteru bod na Stamford Bridgeu, West Ham razbio Huddersfield

Midhat Šljivak

Šest utakmica 23. kola engleske Premier lige odigrano je danas, a najviše pažnje izazvao je duel na Stamford Bridgeu između Chelseaja i Leicestera. Na kraju pobjednika u ovom meču nije bilo (0:0).

Dosta dobar meč viđen je u duelu ovih ekipa, ali na kraju golova nije bilo. Leicester je u dobrom dijelu meča bio izuzetno opasan, no na kraju golova nije bilo. Imali su Plavci i igrača više nakon što je isključen Chilwell u 68. minuti, ali do kraja je ostalo 0:0.

Ovim rezultatom svakako su zadovoljniji gosti koji su uspjeli da se odbrane.

Uvjerljiv je danas bio West Ham na gostovanju kod Huddersfielda. Tim Davida Moyesa je slavio sa 1:4, a sve s režirali Lanzini i Arnautović.

Vodstvo gostima donio je Noble, izjednačio je Lolley, a zatim je Arnautović sa golom i dvije asistencije za Lanzinija za 1:4.

Crystal Palace sa 1:0 pobijedio Burnley, WBA je na domaćem terenu slavio protiv Brightona sa 2:0, dok su neriješeno završile utakmice Newcastle - Swansea (1:1) i Watford - Southampton (2:2).

Premiership, 23. kolo:

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea - Leicester 0:0
Crystal Palace - Burnley 1:0
Huddersfield - West Ham 1:4
Watford - Southampton 2:2
WBA - Brighton 2:0
Newcastle - Swansea 1:1

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi