Mahrez: Ne možemo osvojiti Premiership

Alžirac nije optimista

Mahrez: Ne možemo osvojiti Premiership

Ekipa Leicester Cityja igra fantastičnu sezonu u Premiershipu i najprijatnije su iznenađenje.Ekipa Leicester Cityja igra fantastičnu sezonu u Premiershipu i najprijatnije su iznenađenje.

Oni su nakon 15. odigranih kola na prvom mjestu sa dva boda prednosti u odnosu na Arsenal.

Alžirski krilni napadač Leicestera Riyad Mahrez ipak smatra da njegov tim ne može osvojiti Premiership oe sezone.

"Ne mislim da možemo osvojiti Premiership. Jednostavno trebamo osvojiti 40 bodova što je dovoljno za opstanak i kasnije ćemo vidjeti.", rekao je Mahrez za BBC.

Za razliku od sjajnih partija Leicestera, Mahreza ne iznenađuju njegova sjajna izdanja. Alžirac je postigao 10 golova u Premiershipu te odlično sarađuje u napadu sa Jamiem Vardyjem.

"Nisam iznenađ svojim partijama. Znao sam da mogu ovako nešto uraditi", rekao je on.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Leicester u sljedećem kolu igra protiv Chelsea na svom terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije